Amerikai elnökválasztás - Trump új frizurával, Clinton világos kosztümökben kampányol a választás előtti hajrában

    Washington, 2016. november 7., hétfő (MTI) - A keddi választás előtti hajrában Hillary Clinton világos nadrágkosztümökben, Donald Trump pedig új frizurával jelenik meg.
hirdetés
    Donald Trump, a republikánusok elnökjelöltje a hét végén borbélynál volt és nemcsak levágatta, hanem világosabb színűre is festette a haját.

    A republikánus elnökjelölt égnek álló hajától sokáig égnek állt számos választó haja is. A Trump-frizura "dinamikus formájú" volt: kicsit loboncos, szemébe hulló, hátul felkunkorodó. Most azonban - a választás hajrájában - nemcsak kijelentéseivel, hanem az új frizurájával is felhívja magára a figyelmet. Kevésbé narancsszínű, inkább őszesebb lett a hajszíne, s rövid, férfias frizurájával a kommentárok szerint határozottan rendezettebb Trump jelenik meg az utolsó kampányrendezvényeken.

    A mindenre figyelő elemzőknek nem kerüli el figyelmét az sem, hogy Hillary Clinton, a demokraták elnökjelöltje - akiről köztudomású, hogy szerelmese a nadrágkosztümöknek - a kampány finisében világos, pasztellszínű kosztümökben jelenik meg. Mályvaszínű, égszínkék, csontfehér nadrágkosztümöt ölt, s komoly elemzők foglalkoznak ennek magyarázatával. Állítják: Clinton tudatosan dönt e színek mellett, mert ezek lágyságot és optimizmust sugároznak. A demokrata párti jelölt pedig a kampány finisében olyan elnök imázsát akarja sugallni a választóknak, aki optimista nemcsak a saját esélyeit, hanem az ország jövőjét illetően is.