Fidesz-kongresszus - Jobbik: Orbán Viktor a saját hatalmáért aggódik

    Budapest, 2017. november 12., vasárnap (MTI) - Orbán Viktor nem Magyarországért aggódik, hanem kizárólag a saját hatalmáért - reagált a Jobbik miniszterelnök-jelöltje vasárnap a Fidesz kongresszusán elhangzottakra.
hirdetés
    Vona Gábor az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, Orbán Viktor a 20. század utolsó politikusaként még egyszer megpróbálta "gyűlöletre uszítva mozgósítani a Fidesz szavazóit", a társadalom döntő többségét kitevő kormányváltó szavazókat ugyanakkor példátlan módon megtagadta, ezzel is bizonyítva, hogy nem Magyarország, kizárólag a Fidesz-szavazók miniszterelnöke kíván lenni.

    Hozzátette, az ő képviseletükre sem alkalmas az, aki letagadja a növekvő szegénységet, aki nem beszél az elvándorlásról, az egészségügyről, oktatásról, a mindent megnyomorító korrupcióról, és aki elhallgatja, hogy eddig egyedül a Fidesz telepített be 20 ezer migránst a kötvényekkel Magyarországra, "de még azon is nyerészkedtek".

    Vona Gábor úgy fogalmazott, ha a Jobbikon múlik, fél év múlva Orbán Viktor nem lesz miniszterelnök. "A Jobbik legerősebb ellenzéki pártként a 2018-as választásokon nemcsak bevándorlástól, de Orbán Viktortól is meg fogja védeni Magyarországot" - olvasható a közleményben.