Megújultak az FHB kereskedelmi bankjának irányító és ellenőrző testületei

    Budapest, 2016. december 23., péntek (MTI) - Az FHB Bank Zrt. részvényesei a december 22-én megtartott közgyűlésen új igazgatósági és felügyelő bizottsági tagokat választottak, egyben visszahívták a vezető testületek eddigi tisztségviselőit - közölte az FHB Jelzálogbank Nyrt. pénteken az MTI-vel.
hirdetés
    A szövetkezeti hitelintézeti integrációhoz tartozó FHB Bank Zrt. részvényesei belső igazgatósági tagnak választották Oláh Mártont és Takács Zoltánt, illetve az igazgatóság külső tagja lett Sebestyén István, Szabó Levente, Králik Katalin, Martzy Antal és Majláth Zsolt László.

    A közgyűlés döntése alapján az FHB Bank Zrt. új felügyelő bizottságába került Illés Zoltán, Hofer Noémi, Landgraf Erik, Szabó Boldizsár, illetőleg Koltainé Nádházi Ágnes, Dobainé Galambfalvi Tünde és Béres Erika.

    Az FHB Bank Zrt. új igazgatósági és felügyelő bizottsági tagjainak megbízatása a Magyar Nemzeti Bank engedélyének kézhezvételétől lép hatályba, és ezt követően választják meg a testületek az alakuló ülésükön, tagjaik közül az igazgatóság és a felügyelő bizottság elnökeit.