OS - A Magyar Paralimpiai Bizottság közleménye (4. rész)

    Budapest, 2018. február 18., vasárnap (OS) - Négy arany, két ezüst, három bronzérem a magyarok eredménye az egri vívó világkupán.
hirdetés
    Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke üdvözölte az IWAS elnökségi ülésén hozott döntést, miszerint 2020-ig Eger városa az egyik állomása lesz az évenkénti világkupa sorozatnak. "Minél több nemzetközi versenyt hozunk Magyarországra - legyen az az épek- vagy fogyatékkal élők versenye, annál több elégedett nemzet és világszervezet szakmai vezetősége viszi jó hírét hazánknak. Fontos küldetésünk, hogy mindent megtegyünk azért, hogy örömmel térjenek vissza az országunkba a sportolók, sportszakemberek. Büszke vagyok rá, hogy a Magyar Paralimpiai Bizottság által szervezett versenyeket hagyományosan a legjobban szervezett versenyek között tartják számon és hosszútávon terveznek velünk, töretlen a bizalom felénk. Gratulálok a magyar csapat eredményeihez, óriási szakmai siker, hogy minden versenyen a mieink a legjobbak között vannak és megérdemelten nyernek érmeket!"

    Kiadó: Magyar Paralimpiai Bizottság

    -------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Előzmény/folytatás   OS - A Magyar Paralimpiai Bizottság közleménye (3. rész) 2018. február 18. Budapest, 2018. február 18., vasárnap (OS) - Négy arany, két ezüst, három bronzérem a magyarok eredménye az egri vívó világkupán.   OS - A Magyar Paralimpiai Bizottság közleménye (4. rész) 2018. február 18. Budapest, 2018. február 18., vasárnap (OS) - Négy arany, két ezüst, három bronzérem a magyarok eredménye az egri vívó világkupán.