Rúzsa Magdi: dupla Aréna-koncert, vendége Presser Gábor

    Budapest, 2018. február 9., péntek (MTI) - Dupla koncertet ad Rúzsa Magdi február 23-24-én a Papp László Budapest Sportarénában. Az énekesnő vendége ismét Presser Gábor lesz.
hirdetés
    "Presser Gáborral immár három éve, az Angyal mellettem című turnéval járjuk az országot, és a jövőben is folytatjuk" - idézi Rúzsa Magdit a szervezők által az MTI-hez eljuttatott közlemény.

    Mint írták, a koncerten elhangzanak az énekesnő legismertebb dalai. Rúzsa Magdi zenekarának felállása évek óta állandó: Závodi Gábor billentyűs hangszereken, Sántha Gábor és Madarász Gábor gitáron, Kovács Barnabás basszusgitáron játszik, Hoffer Péter pedig dobol.

    A kommüniké kitér arra, hogy elkészült a dupla koncert végleges látványterve, amelyet Varró Zoltán dolgozott ki.

    Rúzsa Magdi 2007-ben Magyarország képviseletében Aprócska blues című számával a 9. helyen végzett a helsinki Eurovíziós Dalfesztiválon. 2011 novemberétől önálló estje ment a Pesti Színházban Magdaléna Rúzsa címmel, 2013 és 2015 között szerepelt a közmédia dalválasztó műsora, A Dal zsűrijében. Eddig négy stúdióalbuma jelent meg - Ördögi angyal (2006), Iránytű (2008), Tizenegy (2012), Érj hozzám (2016) -, ezek mellett négy koncertlemezt is készített. 2007-ben Fonogram-díjat kapott mint az év felfedezettje, tíz évvel később pedig az év modern pop-rock albuma kategóriában. 2012-ben Artisjus-díjat vehetett át.