Torontói gázolás - KKM: Magyarország szolidaritásáról és együttérzéséről biztosítja Kanadát

Megjegyzés: című anyagunk 4. bekezdésében a szöveg helyesen: Hétfőn tíz ember meghalt...
hirdetés
    Budapest, 2018. április 24., kedd (MTI) - Magyarországot megdöbbentette a hétfői, több halálos áldozatot követelő torontói gázolás, és szolidaritásáról, együttérzéséről biztosítja Kanadát - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) kedden az MTI-vel.     Szolidaritásunkról biztosítjuk a szövetséges Kanadát, részvétünket fejezzük ki az elhunytak hozzátartozóinak, mielőbbi felépülést kívánunk az eset sérültjeinek - írták.

    A KKM úgy tudja, hogy a tragédiának nincs magyar érintettje.

    Hétfőn kilenc ember meghalt, tizenhat megsérült, miután járókelők közé hajtott egy kisteherautó Toronto belvárosában. A 25 éves sofőrt - aki korábban nem szerepelt a rendőrség nyilvántartásában - őrizetbe vették, indítékai egyelőre nem ismertek.

Előzmény/folytatás   Torontói gázolás - KKM: Magyarország szolidaritásáról és együttérzéséről biztosítja Kanadát 2018. április 24. Budapest, 2018. április 24., kedd (MTI) - Magyarországot megdöbbentette a hétfői, több halálos áldozatot követelő torontói gázolás, és szolidaritásáról, együttérzéséről biztosítja Kanadát - k...