EP-választás - Fidesz: a tét, hogy az európaiaké marad-e Európa

    Budapest, 2019. április 15., hétfő (MTI) - Az európai parlamenti (EP-) választás tétje, hogy az európaiaké marad-e Európa vagy bevándorlókontinenssé válik - jelentette ki Dunai Mónika fideszes országgyűlési képviselő hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.
hirdetés
    A kormánypárti politikus abból az alkalomból nyilatkozott újságíróknak, hogy Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos, bevándorlásellenes programját támogató aláírásokat gyűjtött a XVII. kerületben.

    Elmondta: tapasztalatai szerint a rákosmentiek is szeretnék biztonságos, független, a keresztény kultúra mentén fejlődő országnak tudni a jövőben is Magyarországot.

    A Fidesz abban bízik, hogy a magyar és az európai választók olyan vezetőket fognak május 26-án bejuttatni az Európai Parlamentbe, akik meg tudják őrizni Európa biztonságát, keresztény kultúráját - hangoztatta.

    Hozzáfűzte: a Fidesz azt szeretné, hogy Magyarország olyan független nemzetállam legyen a jövőben is, ahol "gyermekeink biztonságban élhetnek". Ezért arra kérnek mindenkit, támogassa az április elején a miniszterelnök által a bevándorlás megállításáért meghirdetett programot - mondta.