Fidesz: a Stop Soros elfogadásával Magyarország újabb védvonalat húz

    Budapest, 2018. február 11., vasárnap (MTI) - A Stop Soros törvénycsomag elfogadásával Magyarország újabb védvonalat húz - jelentette ki Puskás Imre, a Fidesz szóvivője vasárnap újságíróknak.
hirdetés
    A kormánypárti politikus azt hangoztatta: minden akadályt le kell tenni a bevándorlást támogatók és az azt finanszírozók elé.

    A határzár felépítése és a jogi határzár elfogadása mellett a Stop Soros újabb védelmet jelent annak megakadályozására, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon - közölte.

    A belga miniszterelnök "kvótaultimátuma", Soros György újabb látogatásai Brüsszelben, az ENSZ migrációs csomagja és Brüsszel újabb támadásai Magyarország ellen jól jelzik, hogy nagyon komoly a fenyegetés arra, hogy a Soros-tervet mindenáron keresztül akarják vinni a brüsszeli döntéshozatalon - sorolta Puskás Imre, aki emlékeztetett: kötelező kvótákkal akarják széttelepíteni a migránsokat Európában.

    Ennek megakadályozása a Stop Soros célja - mutatott rá a szóvivő, kifejtve: szeretnék regisztrációra, határvédelmi illeték fizetésére és teljes átláthatóságra kényszeríteni a bevándorlást támogató és finanszírozó szervezeteket.