Hidvéghi: a DK nekiment a magyar embereknek, mert nem akarnak migránsokat

    Budapest, 2019. április 15., hétfő (MTI) - A Fidesz értékelése szerint a Demokratikus Koalíció (DK), "Gyurcsányék nekimentek a magyar embereknek, amiért a magyarok nem akarnak migránsokat".
hirdetés
    Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján azt hangoztatta: már eddig is tudták, hogy Gyurcsány Ferenc és pártja elkötelezetten bevándorláspárti. A kormánypárti politikus szerint ez a DK vasárnapi európai parlamenti kampánynyitóján újra egyértelművé vált, ami önmagában nem meglepetés. Az viszont felháborító - folytatta -, hogy "Gyurcsányék nekimentek a magyar embereknek, amiért a magyarok nem akarnak migránsokat".

    Hidvéghi Balázs azt mondta, Gyurcsány Ferenc vasárnapi beszédében a magyar embereket szidta, amiért azok elsöprő többségben elutasítják a bevándorlást és a migránsok betelepítését. "Odáig ment, hogy lehordta a magyarokat azért, amiért kiállnak Magyarország biztonságáért és a határvédelemért" - tette hozzá a fideszes politikus, aki szerint a DK ezzel teljesen nyíltan szembemegy a magyar emberek akaratával.

    Hangsúlyozta: "Gyurcsányék át akarják erőltetni Brüsszel és a Soros-birodalom teljes bevándorláspárti programját", és ezzel veszélybe sodornák Magyarország biztonságát. Erről szól az Európai Egyesült Államok terve - jegyezte meg.

    A Fidesz kommunikációs igazgatója kijelentette: május 26-án nemet kell mondani a bevándorlásra, meg kell állítani a bevándorláspárti erőket, köztük Gyurcsány Ferencet és a feleségét is, mert ha ők döntési helyzetbe kerülnének, akkor az egyet jelentene a migránsok betelepítésével és a bevándorlás támogatásával.