OS - A Demokratikus Koalíció közleménye

    Budapest, 2019. április 15., hétfő (OS) - DK: Válsághelyzetben a közszféra - Követeljük a közrabszolgatörvény visszavonását!
hirdetés
    Sajtóinformációk szerint van olyan megye, ahol válságértelekzeletet hívtak össze a hivatali dolgozók tömeges felmondása miatt. A ráadásul központilag elrendelt létszámleépítés miatt már sok helyen annyira kevesen maradtak, hogy már az érdemben dolgozni sem tudnak.

    A Demokratikus Koalíció tiltakozik a közrabszolgatörvény és a tömeges leépítések miatt! Mi, európai magyarok elítéljük azt a totálisan dilettáns hozzáállást, ahogy a kormány a hivatali dolgozókkal bánik. A közrabszolgatörvénnyel kizsákmányolják őket, többet dolgoznak kevesebb bérért, kevesebb szabadsággal. Ráadásul az ügyfelek sem számíthatnak a jövőben hatékony ügyintézésre. A DK azért küzd az Európai Egyesült Államok megvalósításáért, hogy a munkavállalók, a hivatali dolgozók és az ügyfelek is biztonságban tudhassák magukat!

    Arató Gergely

    frakcióvezető-helyettes, országgyűlési képviselő

    DK    Kiadó: Demokratikus Koalíció

    -------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.