OS - A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület közleménye (2. rész)

    Budapest, 2019. május 10., péntek (OS) -
hirdetés
    Köszönjük Hargita Megye Tanácsának, Tisztiorvosi Hivatalának, a Hargita Megyei Orvoskamarának, valamint a Megyei Kórháznak, hogy megpróbáltak segíteni utunk előkészítésében és az engedélyek határidőre történő beszerzésében. A sok segítség ellenére a határidővel elcsúsztunk. Ezért sajnálatos módon sok gyereket nem tudunk megvizsgálni, sok segédeszközt nem tudunk felírni, sok műtétet nem tudunk időben elindítani.

    2019 októberében megyünk legközelebb. A megoldhatatlan egészségügyi problémával küszködő gyerekek szülei e-mailen kereshetik szervezetünket (ngysz@gyermekmento.hu).

    Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat



    Kiadó: Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület

    -------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Előzmény/folytatás   OS - A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület közleménye (1. rész) 2019. május 10. Budapest, 2019. május 10., péntek (OS) - A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat sajnálattal tudatja, hogy önkéntes orvos-csoportjának 2019. május 11-18 között Székelyföldre tervezett útját, mely...   OS - A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület közleménye (2. rész) 2019. május 10. Budapest, 2019. május 10., péntek (OS) -