PONTOSÍTÁS - RÖVIDHÍR - Férfi kézilabda-vb - A magyar válogatott négy góllal legyőzte Tunéziát

    Herning, 2019. január 20., vasárnap (MTI) - Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 19.30 órakor kiadott, RÖVIDHÍR - Férfi kézilabda-vb - A magyar válogatott négy góllal legyőzte Tunéziát című anyagunkat pontosítjuk, ugyanis a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) utólag visszavonta az utolsó tunéziai gólt, így a végeredmény 26-21.
hirdetés
    Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!

    RÖVIDHÍR - Férfi kézilabda-vb - A magyar válogatott öt góllal legyőzte Tunéziát

    Rodics Dániel, az MTI különtudósítója jelenti:

    Herning, 2019. január 20., vasárnap (MTI) - A magyar férfi kézilabda-válogatott 26-21-re legyőzte Tunézia csapatát a német-dán közös rendezésű világbajnokság középdöntőjének második fordulójában, vasárnap Herningben.

    Az eredmény azt jelenti, hogy a magyaroknak továbbra is jó esélyük van helyosztót játszani a torna ötödik vagy hetedik pozíciójáért, de mindez matematikailag még nem dőlt el. A csapat szerdán 18 órától az előző világbajnokságon ezüstérmes Norvégia ellen zárja a középdöntőt.

    A torna győztese kijut a 2020-as tokiói olimpiára, a 2-7. helyezettek pedig részt vehetnek a jövő tavasszal sorra kerülő ötkarikás selejtezőtornákon.