OS - A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)

    Budapest, 2017. december 19., kedd (OS) - Látogatást tett Latorcai Csaba a Politikai Foglyok Országos Szövetségében és az 1956-os Magyar Szabadságharcosok Világszövetségében
hirdetés
    A politikus hangsúlyozta, hogy áldozatvállalásuk nélkül, talán még ma is a szabadság utáni vágyakozás lenne a magyarság osztályrésze. Az 1956-os forradalmárok hősiessége váltotta meg szabadságunkat, amelyet most ismét fenyegetnek azok, akik bel és külföldön szuverenitásunkat és biztonságunkat a globális pénzügyi érdekek oltárán feláldozva, támogatják a felső határ nélküli korlátlan betelepítést, veszélyeztetve jövőnket és megmaradásunkat.

    A Kormány határozott intézkedéseinek köszönhetően, Magyarország ma Európa és a világ egyik legbiztonságosabb országa. Senkinek nem kell tartania attól, hogy vallása, származása miatt hátrányt kell szenvednie, vagy akár fizikai támadás érné.

    A helyettes államtitkár ennek a kormányzati munkának a folytatásához kérte a két szervezet tagjainak támogatását, mint olyanokét, akik már nemegyszer tanúbizonyságot tettek haza szeretetről, és akiknek bátor kiállására most ismét szükség van szuverenitásunk és függetlenségünk megvédése érdekében.



    Kiadó: Miniszterelnökség

    -------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Előzmény/folytatás   OS - A Miniszterelnökség közleménye (1. rész) 2017. december 19. Budapest, 2017. december 19., kedd (OS) - Látogatást tett Latorcai Csaba a Politikai Foglyok Országos Szövetségében és az 1956-os Magyar Szabadságharcosok Világszövetségében   OS - A Miniszterelnökség közleménye (2. rész) 2017. december 19. Budapest, 2017. december 19., kedd (OS) - Látogatást tett Latorcai Csaba a Politikai Foglyok Országos Szövetségében és az 1956-os Magyar Szabadságharcosok Világszövetségében