OS - A Miniszterelnökség közleménye (1. rész)

    Budapest, 2017. december 19., kedd (OS) - Látogatást tett Latorcai Csaba a Politikai Foglyok Országos Szövetségében és az 1956-os Magyar Szabadságharcosok Világszövetségében
hirdetés
    Esztendőről-esztendőre, karácsonyról-karácsonyra, megújuló szívvel ünnepeljük a kétezer éves csodát: az Isten emberré lett és a megváltás műve Jézus születésével elkezdődött. A betlehemi csillag mindannyiunk számára felragyogott és mutatja az utat a világosság, a hit világossága felé, bíztatva a szellemi és a lelki megújulásra - mondta köszöntőjében Latorcai Csaba a Politikai Foglyok Országos Szövetségében, valamint az 1956-os Magyar Szabadságharcosok Világszövetségében tett látogatása alkalmával.

    A Miniszterelnökség helyettes államtitkára az Ádvent jegyében tartott összejöveteleken megköszönte a szervezetek tagjainak mindazt a hősies helytállást, amelyet a kommunista diktatúrával szemben és az 1956-ban a forradalom alatt, majd az azt követő megtorlás idején tanúsítottak.

    Hazánk és a magyarság ezer esztendős történelme során, szinte valamennyi évszázad tartogatott olyan időszakot, amely emberfeletti küzdelmet, a soha el nem múló hitet és reményt követelték meg elődeinktől azért, hogy fennmaradhassunk. Így volt ez a XX. század diktatúrái, az elnyomás évtizedei alatt is, amikor politikai, vallási okokból, vagy egyszerűen származásra hivatkozással, honfitársaink százai, ezrei szenvedtek börtönt, kerültek bitófára, vagy kényszerültek emigrációba.

    Kiadó: Miniszterelnökség

    -------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Előzmény/folytatás   OS - A Miniszterelnökség közleménye (1. rész) 2017. december 19. Budapest, 2017. december 19., kedd (OS) - Látogatást tett Latorcai Csaba a Politikai Foglyok Országos Szövetségében és az 1956-os Magyar Szabadságharcosok Világszövetségében   OS - A Miniszterelnökség közleménye (2. rész) 2017. december 19. Budapest, 2017. december 19., kedd (OS) - Látogatást tett Latorcai Csaba a Politikai Foglyok Országos Szövetségében és az 1956-os Magyar Szabadságharcosok Világszövetségében