PONTOSÍTÁS - Több gépkocsi csúszott egymásba az M5-ös autópályán

    Budapest, 2016. december 23., péntek (MTI) - Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 22:11 órakor kiadott, Több gépkocsi csúszott egymásba az M5-ös autópályán című anyagunk első bekezdésében a közlő pontosította a sérültek számát. A mondat helyesen:
hirdetés
    Tizenhárom személyautó csúszott egymásba az M5-ös autópálya fővárosból kivezető szakaszán pénteken este, a balesetben ketten könnyebben megsérültek.

    Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!

    JAVÍTOTT VÁLTOZAT - Több gépkocsi csúszott egymásba az M5-ös autópályán

    Budapest, 2016. december 23., péntek (MTI) - Tizenhárom személyautó csúszott egymásba az M5-ös autópálya fővárosból kivezető szakaszán pénteken este, a balesetben ketten könnyebben megsérültek - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján.

    A baleset az autópiacnál lévő felüljárón történt, este 9 óra körül.

    Az M5 autópálya kivezető szakaszának forgalmát a Nagykőrösi útra terelik a helyszíni szemle idejére.

    A rendőrség arra figyelmezteti a közlekedőket, hogy országszerte lefagyott útburkolatokra, csúszós útszakaszokra kell számítani az eső, az ónos eső, a fagyott eső és a havas eső miatt.

Előzmény/folytatás   Több gépkocsi csúszott egymásba az M5-ös autópályán 2016. december 23. Budapest, 2016. december 23., péntek (MTI) - Tizenhárom személyautó csúszott egymásba az M5-ös autópálya fővárosból kivezető szakaszán pénteken este, a balesetben hárman könnyebben megsérültek...   PONTOSÍTÁS - Több gépkocsi csúszott egymásba az M5-ös autópályán 2016. december 23. Budapest, 2016. december 23., péntek (MTI) - Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 22:11 órakor kiadott, Több gépkocsi csúszott egymásba az M5-ös autópályán című anyagunk első bekezdéséb...