A doppingolás kérdéseit feszegeti az Orlai Produkció új előadása

    Budapest, 2017. augusztus 27., vasárnap (MTI) - A doppingolás problémájának kevesek által ismert oldalát mutatja be a Jonathan Maitland drámájából készült Tagadj, tagadj, tagadj! című előadás, amelyet Magyarországon először szeptember 16-án, a Hatszín Teátrumban láthat a közönség.
hirdetés
    Az Orlai Produkciós Iroda új előadása a tiltott szerekkel való visszaélés, a doppingolás problémáját kívánja bemutatni az élsportolók szemszögéből - olvasható az iroda MTI-hez eljuttatott ajánlójában.

    A történet szerint Eve, az ígéretes ifjú futóbajnok megismerkedik a sportág egyik legjobb edzőjével, aki hamarosan új "kiegészítőt" ajánl neki. Ha vállalja, ő lehet a világ leggyorsabb futója, de a "kezelés" biztonságosságáról, legalitásáról vagy etikusságáról nincs meggyőződve.

    Jonathan Maitland Nagy-Britannia elismert drámaírója Tagadj, tagadj, tagadj! előadása tavaly nagy sikert aratott a szigetországban, mert leleplezően őszinte és hátborzongató képet ad a sportvilág farkastörvényeiről.

    A szeptember 16-i budapesti premier után Jonathan Maitland részvételével lesz beszélgetés a Hatszín Teátrum színházterében.

    A darabban Lovas Rozit, Ullmann Mónikát, Sztarenki Dórát, Nagy Dániel Viktort és Ficzere Bélát láthatják a nézők Szabó Máté rendezésében.