OS - A Fidesz közleménye

    Budapest, 2018. február 19., hétfő (OS) - Karácsony Gergely ahhoz a párthoz adta az arcát, amely elvett az ápolóktól egyhavi bért - Reagálás Karácsony Gergely nyilatkozatára
hirdetés
    Karácsony Gergely ahhoz a szocialista párthoz adta az arcát, amely kormányzása alatt mindig csak elvett az egészségügytől és semmire sem becsülte az egészségügyi dolgozókat, felháborítóan alacsony fizetésért dolgoztatta őket és elvett tőlük egyhavi bért. A Fidesz megbecsüli az egészségügyi dolgozókat, a szakorvosok bére az elmúlt két évben 207 ezer forinttal, az ápolók illetménye 2016 és 2019 között összesen 65%-kal emelkedik. Egy 4-6 éves jogviszonnyal rendelkező ápoló átlagkeresete 2010-ben 159 ezer forint volt, ami az idei béremeléssel együtt mostanra 309 ezer forintra emelkedett, jövőre pedig várhatóan 334 ezer forint lesz. Az orvostanhallgatókat és ápolótanulókat ösztöndíjakkal segítjük.

    Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

    Kiadó: Fidesz

    -------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.