OS - A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye (1. rész)

    Budapest, 2017. december 19., kedd (OS) - A jóhiszemű felhasználóknak kedvező újdonságok jöhetnek az e-matricás rendszerben
hirdetés
    Az autópályára hajtva még egy órán belül megvásárolható lenne a használati jogosultság, ügyfélbarát módon változna számos pótdíjfizetésre vonatkozó előírás, jövő nyártól a motorosok kedvezményes havi matricát is vehetnének a fejlesztési tárca javaslata szerint.

    A megyei matricák bevezetésével megjelent új felhasználók a rutinosabb vásárlóknál gyakrabban ütköztek kisebb nehézségekbe. A külföldi járművekre kiszabott pótdíjak hatékonyabb beszedése is hozzájárult a jogkövető magatartás elmúlt években tapasztalt elterjedéséhez, a bliccelési kísérletek visszaszorulásához. Így lehetővé válik a szolgáltatásért fizetni kész autósok figyelmetlenségeinek, tájékozatlanságból fakadó tévesztéseinek enyhébb elbírálása. A javasolt változtatások zömének alapvető célja, hogy kiiktassák az adminisztratív buktatókat és többletköltségeket, amelyek az elmúlt időszakban gondot okoztak az úthasználók számára.

    Kiadó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

    -------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Előzmény/folytatás   OS - A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye (1. rész) 2017. december 19. Budapest, 2017. december 19., kedd (OS) - A jóhiszemű felhasználóknak kedvező újdonságok jöhetnek az e-matricás rendszerben   OS - A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye (2. rész) 2017. december 19. Budapest, 2017. december 19., kedd (OS) - A jóhiszemű felhasználóknak kedvező újdonságok jöhetnek az e-matricás rendszerben   OS - A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye (3. rész) 2017. december 19. Budapest, 2017. december 19., kedd (OS) - A jóhiszemű felhasználóknak kedvező újdonságok jöhetnek az e-matricás rendszerben   OS - A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye (4. rész) 2017. december 19. Budapest, 2017. december 19., kedd (OS) - A jóhiszemű felhasználóknak kedvező újdonságok jöhetnek az e-matricás rendszerben