OS - Az Emmi Üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkárságának közleménye (1. rész)

    Budapest, 2017. december 18., hétfő (OS) - Magyarország Kormánya a leghatározottabban elítéli a kvettai templomrobbantás embertelen tettét és részvéttel osztozik az áldozatok hozzátartozóinak gyászában.
hirdetés
    Mint ismeretes, vasárnap legalább kilencen életüket vesztették és sokan megsebesültek a délnyugat-pakisztáni Kvetta városban, amikor egy keresztény templom ellen merényletet követtek el. A metodista istentisztelet alatt több százan tartózkodtak az imahelyen, amikor egy öngyilkos merénylő behatolt a templomba és a testére erősített robbanószert működésbe hozta.

    Az egyértelműen a vallásukat gyakorló hívőket, karácsonyi ünnepekre készülő ártatlan embereket célzó akció emlékeztet minket a keresztényüldözés jelenségének súlyosságára. Ma a világon öt vallása miatt üldözött emberből négy keresztény, így a kereszténység a legüldözöttebb vallás.

    Kiadó: Emmi - Üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkárság

    -------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Előzmény/folytatás   OS - Az Emmi Üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkárságának közleménye (1. rész) 2017. december 18. Budapest, 2017. december 18., hétfő (OS) - Magyarország Kormánya a leghatározottabban elítéli a kvettai templomrobbantás embertelen tettét és részvéttel osztozik az áldozatok hozzátartozóinak ...   OS - Az Emmi Üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkárságának közleménye (2. rész) 2017. december 18. Budapest, 2017. december 18., hétfő (OS) -