OS - Ujhelyi István EP-képviselő közleménye (2. rész)

    Budapest, 2018. március 25., vasárnap (OS) - Karácsony előtti "bronzvasárnap"
hirdetés
    Az elmúlt napokban az LMP szóvivőjével vitatkoztam egy nyilvános fórumon, ahol a Lehet Más a Politika képviselője arról beszélt: ők sokkal többet tettek az együttműködésért és a kormányváltásért, mint bárki más. Kérdésemre válaszolva ugyanakkor elismerte: a 106 körzetből jelenleg még 104-ben állva maradt a jelöltjük. Ez minimum 104 akadály a valódi együttműködéssel szemben. Az MSZP ezzel szemben 54 körzetben indít csak saját jelöltet.

    A meccset még nem fújták le, a végeredményt még nem írták fel a táblára. A megfáradt közpénztolvajok ideje egyértelműen lejárt, a választók többsége bizonyíthatóan nem akarja hatalomban tudni Orbánt és maffiaállamát. De a felelőtlen, bölcs lépésekre képtelen ellenzéki erők így is megtehetik; szemben a nép akaratával. Két hét van hátra. Lehet még példát mutatni.

    A magyar miniszterelnök vízválasztó, az illiberális államot meghirdető, 2014-es tusványosi beszéde után megfogadtam, hogy európai képviselőként nyílt levélben fogom minden héten figyelmeztetni a közvéleményt a rezsim bűneire. Száznyolcvanegyedik alkalommal kongatom a harangokat, de addig folytatom, amíg szükség van rá. Mert radikális európai demokrataként ez a dolgom.

    dr. Ujhelyi István

    Európai Parlamenti képviselő (MSZP)

    2018. március 25.

    Kiadó: Ujhelyi István EP-képviselő

    -------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Előzmény/folytatás   OS - Ujhelyi István EP-képviselő közleménye (1. rész) 2018. március 25. Budapest, 2018. március 25., vasárnap (OS) - Karácsony előtti "bronzvasárnap"   OS - Ujhelyi István EP-képviselő közleménye (2. rész) 2018. március 25. Budapest, 2018. március 25., vasárnap (OS) - Karácsony előtti "bronzvasárnap"