Választás 2018 Németh Szilárd: a Soros-szervezetek arra használták a tranzitzónát, hogy adatbázist építsenek

    Röszke, 2018. március 26., hétfő (MTI) - A Soros-szervezetek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kerítést és ezzel Magyarország és egész Európa biztonságát támadják - jelentette ki a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője hétfőn Röszkén.
hirdetés
    Gulyás Gergely a Németh Szilárddal a röszkei tranzitzónában tett látogatást követően tartott sajtótájékoztatón elmondta, a Soros György támogatta szervezetek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kerítés fennállását támadják és hatékonyságát megkérdőjelezzék.

    Ma a határzár biztosítja az ország és Európa egészének védelmét. A választás tétje, hogy Magyarország és Európa a kerítés garantálta biztonsága megmaradhat-e - hangsúlyozta a politikus.

    Németh Szilárd, az országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke közölte, kiderült, hogy a Soros-szervezetek - hangfelvétellel igazoltan - humanitárius álarc mögé bújva arra használták a tranzitzónát, hogy adatbázist építsenek az itt megfordult migránsokról.

    A politikus emlékeztetett rá, 2015-ben a tranzitzónától néhány száz méterre zajlott le a röszkei átkelő ostroma, melyben Ahmed. H. is részt vett. "Ezt a terrorizmusért elítélt embert, a hazai baloldal, a nemzetközi Soros-szervezetek és Brüsszel is próbálják mentegetni" - mondta a politikus.

    A képviselő kérdésre válaszolva közölte, az, hogy egy magyar ügyvéd - a Helsinki Bizottság támogatásával - segítséget nyújt a migránsoknak, hogy továbbjussanak Nyugat-Európa felé ékes bizonyítéka annak, hogy a Soros-hálózat a törvényeket is kijátszva minden eszközt fölhasznál arra, hogy Magyarországból bevándorlóországot csináljon, illetve Európába minél több bevándorlót be tudjanak hozni.

    A bizottsági elnök úgy fogalmazott, a kormánypártok a magyar emberek kezébe helyezték a Stop Soros törvény elfogadásának lehetőségét. A választók döntenek arról, kiket szeretnének a parlamentben látni: akik megvédik az országot, nemzeti politikát folytatnak vagy, akik bevándorlóországgá tennék hazánkat.

    Németh Szilárd leszögezte, Magyarország bebizonyította a világnak, a bevándorlás megállítható. Ebben a határ védelméhez élőerős, logisztikai és anyagi segítséget nyújtó visegrádi négyek mellett Szerbia és Macedónia is a szövetségesünk volt - mondta.

    Ha Magyarország elfogadná - amit Brüsszel megpróbál ránk erőltetni -, hogy váljunk bevándorlóországgá, akkor az oktatásra és az egészségügyre nem jutna pénz - mondta a képviselő.

    (FOTÓ)