OS - A Magyar Paralimpiai Bizottság közleménye (2. rész)

    Budapest, 2018. szeptember 17., hétfő (OS) - Megalakult a Paralimpiai Bajnokok Klubja, negyven év paralimpiai bajnokai találkoztak.
hirdetés
    A klub megalakulását és az első találkozót a Nem Adom Fel Kávézóban ünnepelték a bajnokok, akiket Nébald György, a szöuli olimpiai bajnok kardcsapat tagja, a Magyar Olimpiai Bajnokok Klubjának elnöke is köszöntött. Elmondta, hogy fontosnak tartja, hogy a 25 éves hagyománnyal rendelkező Olimpiai Bajnokok Klubja együttműködjön a Paralimpiai Bajnokok Klubjával és segítse munkáját.

    Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke szintén együttműködéséről biztosította a bajnokokat, elmondta, a legnagyobb sportolók eredményei, életpályái adják a hitet és a reményt a következő generációknak. "Azok a történetek, amelyeket ma és a jövőben hallunk ezeken az összejöveteleken, mindannyiunk munkáját segítik. Azok a tapasztalatok, amelyekkel a bajnokok rendelkeznek, mindannyiunk számára nélkülözhetetlen értékek. Köszönöm, hogy bajnokaink mindig ott vannak, ha a parasport mozgalomnak szüksége van rájuk. Kérem, hogy tegyék így a jövőben is a Magyar Parasport Napján és minden társadalmi rendezvényünkön."

    Kiadó: Magyar Paralimpiai Bizottság

    -------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.