Szerződést hosszabbított a veszprémi kézilabdaklub és névadó támogatója

    Budapest, 2019. május 10., péntek (MTI) - Szerződést hosszabbított pénteken a Telekom Veszprém férfi kézilabdaklub és a Magyar Telekom Nyrt.
hirdetés
    A távközlési cég budapesti székházában tartott sajtótájékoztatón Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója elmondta, hogy az új megállapodás három évre, vagyis a 2021/22-es idény végéig szól.

    A vállalatvezető emlékeztetett arra, hogy 22 éve szponzorálják a veszprémi kézilabdaklubot, amely Magyarország egyik legeredményesebb és a nemzetközi porondon is kiemelkedő teljesítményt nyújtó csapatával büszkélkedhet.

    Rékasi elárulta, digitális megoldásaikkal igyekeznek növelni a szurkolói élményt. A tervek szerint júliustól kedvezményes, belföldön belül korlátlan hívást és SMS-küldést, valamint 5 gigabyte adatforgalmat tartalmazó mobil díjcsomagot kínálnak az Építők Szurkolói Kártyával rendelkező ügyfeleknek.

    Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója úgy fogalmazott, örömteli számukra, hogy a felnőtt csapat, vagyis az élsport mellett az utánpótlás-nevelés támogatása is kiemelt szerepet kap.

    A Veszprém csapatára két fontos erőpróba vár a következő hetekben: a Szeged elleni bajnoki döntő meccseit május 23-án és 26-án rendezik, a Bajnokok Ligája négyes döntő mérkőzéseire pedig június 1-jén és 2-án kerül sor Kölnben.

    David Davis vezetőedző örömét fejezte ki csapatának az elmúlt hetekben mutatott jó teljesítménye miatt, és hozzátette, bizakodva várja a hazai és az európai megmérettetést is.

    Nagy László csapatkapitány emlékeztetett, hogy tavaly ősszel óriási gödörből kezdtek kikászálódni.

    "Nehéz volt a tavalyi szezon és az idei sem indult rózsásan. Októberben, novemberben még fényévekre voltunk azoktól a céloktól, amelyeket szerettünk volna elérni. Akkoriban senki nem gondolta, hogy négyes döntőbe jutunk a BL-ben" - mondta.

    A jobbátlövő, aki megerősítette nyári visszavonulását, hangsúlyozta, az őszi edzőváltás óta olyan teljesítményt nyújtanak, amilyet korábban is, az előző másfél év kivételével. Ezzel Ljubomir Vranjes szakvezetői időszakára utalt, amikor elveszítették a bajnoki címet, a BL-ből pedig már a rájátszás első fordulójában kiestek.

    Hozzátette, David Davis edzői filozófiájában bízva elkezdték nyerni a mérkőzéseiket, ennek köszönhetően bejutottak a kölni négyes döntőbe, ahol szintén szeretnék tudásuk legjavát nyújtani.